Train your mind with

Yeshin Norbu
Yoga lärare

Detta är våra yoga lärare den här terminen

Zarina Osmonalieva

Zarina Osmonalieva

Zarina är Yeshin Norbus Spiritual Program Coordinator. Hon är certifierad Cultivating Emotional Balance-tränare och Iyengar Yoga-lärare. Zarina är buddhistisk utövare sedan 2008 och har lett kurser på Yeshin Norbu sedan 2018. Hon har en doktorsexamen i industriell ekonomi och organisation, och vill ägna sitt liv åt att studera buddhistisk filosofi och psykologi.

Stig Albansson

Stig Albansson

 

Stig kom i kontakt med Kum Nye Yoga under en kurs/retreat på Nyingma Institute i Berkeley, Kalifornien 1996/97. Han har sedan 1998 lett kurser och retreats främst i göteborgstrakten, och periodvis även online. Arnaud Maitland är den lärare Stig studerat för de senaste fem åren, i Kum Nye Teacher Trainings nivå 1-4. 

https://soulbeing.se/

Gunilla T Jonsson

Gunilla T Jonsson

Gunilla är lärare i yin-yoga och mindfulness och har varit i kontakt med body-mind området sedan början av 80-talet. Hon arbetar som organisationskonsult och ledarcoach sedan många år och dessförinnan som legitimerad naprapat. I yin-yogan kombinerar hon kunskaper om kroppen, mindfulness, hälsa och ledarskap. Några av hennes lärare är Magdalena Mecweld, Camilla Sköld, Glen Svensson, Stephan Pende, Sangye Khadro, Roshi Joan Halifax och Isolde Matulessy.

X
X
X
X