Allmänt

Besök och användande av yeshinnorbu.se omfattas av följande köp- och användarvillkor.

Genom att beställa accepterar du dessa villkor.  Vi ber dig att läsa igenom användarvillkoren noggrant innan du använder webbplatsen. När du använder denna webbplats eller beställer något via webbplatsen, godkänner du användarvillkoren. Om du inte godkänner användarvillkoren, bör du inte använda denna webbplats.

Yeshin Norbu förbehåller sig rätten att ändra villkoren om skäl för detta föreligger. Om villkoren är ändrade efter din order är det villkoren som är publicerade vid tillfället för din orderläggning som gäller genom hela köp- och returprocessen.

I händelse av att vår webbplats innehåller länkar till tredje parts hemsidor, eller material publicerat hos tredje part, är dessa länkar endast för informationssyfte. Eftersom Yeshin Norbu saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi därför inte för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar.

Hänvisningar i dessa villkor till ”Yeshin Norbu”, ”vi”, ”hemsidan” eller ”webbplatsen” är till den ideella föreningen Yeshin Norbu, org. nr: 802512-5629.

Om du har några frågor om Yeshin Norbu, eller om dessa köpvillkor, vänligen maila till [email protected].

Personuppgiftshantering

Föreningen Yeshin Norbu ansvarar för hanteringen av dina personuppgifter och att de hanteras i enlighet med gällande lagstiftning, (1998:204), samt EU-direktivet 95/46/EC.

Yeshin Norbu lämnar inte ut personuppgifter till tredje part, bortsett från de fall då det är en service gentemot kunden (såsom att arrangera leverans av order till kunden).

Köp

Yeshin Norbu kan enbart hantera beställningar gjorda på vår hemsida, yesinnorbu.se. I nuläget kan vi inte behandla beställning via telefon, e-post eller brev.

För att lägga en order på yeshinnorbu.se måste du vara minst 18 år gammal.

Kunden måste också tillhandahålla en leveransadress, kontaktuppgifter (såsom telefonnummer, mobil eller fast telefon och en e-postadress). Varor som är lagda i shoppingbagen är inte reserverade förrän ordern är lagd och bekräftad

  • Prissättning och valuta

Alla priser på Yeshin Norbu online shop visas i SEK och är inklusive svensk moms (25%). Priserna kan ändras och erbjudanden kan dras in när som helst. Priserna som visas när kunden lägger sin order gäller under hela orderprocessen.

  • Betalning

När kunden beställer från Yeshin Norbu kan du välja mellan ett flertal olika betalsätt.

Bank-/Kreditkort

Kunden kan betala med bank-/kreditkort utfärdat av VISA eller Mastercard. Köpet verifieras genom säkra servrar där kunden godkänner sin betalning. Alla transaktioner hanteras i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI-DSS, som är framtagen av bl.a. VISA och MasterCard.

Vissa kortutgivare/banker kräver extra validering genom BankID eller 3D-secure. Beloppet reserveras på kundens kort vid ordertillfället och dras när ordern skickas.

Swish

Direktbetalning via Swish är ett snabbt och enkelt betalningsalternativ. Betalsättet gäller ordrar från yeshinnorbu.se och förutsätter att du har Swish samt BankID säkerhetsapp på mobilen. När du väljer Swish som betalningsalternativ fyller du i ditt mobilnummer som är kopplat till appen, och slutför köpet genom att följa instruktionerna på skärmen.

 

Byte och retur

Ångerrätt/Bytesrätt/Öppet köp/Retur

Ett biljett kan inte ångras efter att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp. Förlorad biljett ersätts ej. Biljetter kan dock överlåtas till annan person.

Återbetalning

I de fall Yeshin Norbu behöver ställa in ett abonnemang sker återbetalning av biljett med samma betalningsmetod som kunden betalat sin order med.