Mental GYM-kort

VAD ÄR MENTAL GYM CARD?

Vårt Mental Gym Card fungerar som ett vanligt gym-kort.

Du har fri tillgång till nästan alla våra kurser, klasser eller event som anordnas på centret (undantaget är de events som leds av hitresande lärare och som därför kommer med en extra kostnad för oss att arrangera).

På Yeshin Norbu kan du träffa likasinnade  och lär dig nya mentala färdigheter som kommer att förbättra ditt mentala välbefinnande och hjälpa dig att möta livets utmaningar med mer närvaro.

Vi hoppas också vara en plats för samvaro. Därför finns det en bokshop med tillhörande på plats bibliotek med fikamöjligheter där du kan hänga, läsa, ha intressanta samtal eller bara ta det lugnt.

VAD FINNS DET FÖR KURSER?

Vårt veckoschema inkluderar vägledda mindfulness-meditationer, kurser inom buddhism och meditation. Vi är väldigt glada över att ha vår egna lärare venerable Michael här som leder de flesta av våra buddhistiska kurser. 

Vårt månadsschema inkluderar ett helgretreat samt ett yinyoga kvällsretreat. Vi ämnar även ha regelbundna föreläsningar av framträdande människor inom en rad olika ämnen, inklusive berömda författare och människor med intressanta och inspirerande livshistorier. 

I augusti håller vi ett populärt sommarretreat och öppnar därefter upp vår verksamhet mot slutet av månaden.  Vårt sommarretreat leds av inresande lärare och täcks alltså inte av Mental Gym Card. 

VAD ÄR DET VI TRÄNAR?

Vi ser på hjärnan och sinnet som en muskel som behöver träning för att bli starkare. Hjärnan är ”plastisk” och alla kan skapa nya kopplingar mellan hjärnans neuroner. Tänk på senaste gången du lärde dig något nytt. I början tog det lång tid och det krävs mycket ansträngning. Men ju mer man lär sig desto lättare blir det. Detta är hjärnan som omformar sig själv för att möta nya utmaningar. 

Betänk att känslor och tankemönster är något du lärt dig från dagen du föddes. Tänk om du kunde förändra hur du reagerar på olika situationer. Genom meditation och mindfulness kan du sänka dina stressnivåer och bättre hantera stressfulla situationer, du kan minska känslor av oro och i slutändan skapa ett bättre liv där du kan fokusera på det du älskar snarare än att drivas av känslor som du försöker undvika.

DET LÖNAR SIG ATT HJÄLPA TILL!

Vi erbjuder rabatt på Mental Gym Card för våra volontärer. Om du är volontär 1 timme i veckan (4 timmar i månaden) får du 10 % rabatt/ månad. Om du är volontär 2 timmar i veckan (8 timmar i månaden) får du 20 % rabatt/  månad och om du är volontär 3 timmar i veckan (12 timmar i månaden) får du 30 % rabatt/ månad och så vidare uppåt. Vilka uppgifter du kommer utföra under dessa timmar bestämmer vi tillsammans. Hos oss finns det alltid att göra och vi tar alltid emot en hjälpande hand! Nyfiken på detta? 

Skriv till [email protected] för att lära dig mer.

Prenumerera idag och få fri tillgång till våra kurser och events

Anmäl dig idag och kom fritt på våra kurser och events med en gång! * Notera att du behöver en aktiv prenumeration för att komma på våra kurser och drop-in.

Månadsvis 950 kr/månÅrligen 9500 kr/år

* Villkor

Var medveten om att du måste ha en aktiv prenumeration för att delta i kurser. Exempelvis, om en kurs startar i januari och slutar i mars, krävs en aktiv prenumeration under samtliga månader som kursen pågår.

 

Du behöver anmäla dig via hemsidan till alla kurser och event som du ska delta i, även om du har Mental Gym-kort.

 

Månatliga prenumeration kommer att debiteras med din valda betalningsmetod automatiskt varje månad tills du säger upp din prenumeration.

 

Årliga prenumeration kommer att debiteras en gång per år vid det datum du startade din prenumeration.

 

Prenumerationen kan pausas när centret är stängt eller sägas upp från nästa debiteringsperiod via länken  ”Mitt konto