Fri tillgång till alla kurser och event med vårt

Mental GYM Card

Vi är ditt mentala gym, en plats där du kan träna din hjärna

VAD ÄR MENTAL GYM-KORTET?

Mental Gym Card fungerar som ett vanligt gym-kort.

Du kan komma till alla våra kurser, klasser eller event som anordnas på centret. Träffa likasinnade och våra lärare och lär dig nya mentala färdigheter som kommer att förbättra ditt mentala välbefinnande. och fritt ta del av fördelarna med att träffa likasinnade.

Centret är också en plats för samvaro. Det finns en bokshop och ett kafé (som öppnar hösten 2020) där du kan hänga, läsa, ha intressanta samtal eller bara ta det lugnt.

En vanlig vecka kan du delta i 5 timmar vägledda meditaioner, 2 timmar mindfulnessträning, 2 timmar compassionträning och om du har tid över kan du delta i kurserna Discovering Buddhism eller Buddhismen i ett nötskal!

Du kommer att få mycket bättre kontroll över dina tankar och kommer att bättre kunna möta alla utmaningar i livet.

VAD FINNS DET FÖR KURSER?

Vi anordnar en mängd kurser, events och föreläsningar under hela året, förutom sommaren. Eftersom vi inte erbjuder kurser under sommaren pausas ditt Mental Gym Card automatiskt från mitten av juni till mitten av augusti.

Vårt veckoschema inkluderar dagliga meditationer vid lunchtid, foundations of mindfulness, kurser inom buddhism, yoga and emotionellt välbefinnande.

Our monthly calendar usually includes one visiting teacher for a weekend retreat. We also have regular talks and presentations from prominent people about numerous topics, including talks by famous writers and people with interesting and motivational life stories.

VAD ÄR MENTAL FITNESS?

Se oss som ditt mentala gym. Ditt Mental Gym-kort låter dig komma på kurser, klasser och föreläsningar fritt som en del av ditt medlemskap.

Vi ser på hjärnan och sinnet som en muskel som behöver träning för att bli starkare.

Ett vanligt gym hjälper dig träna dina muskler. Vi hjälper dig träna din hjärna.

Hjärna är ”plastisk” och alla vi kan skapa nya kopplingar mellan hjärnans neuroner. Tänk på senaste gången du lärde dig något nytt. I början tog det lång tid och det krävs mycket ansträngning. Men ju mer man lär sig desto lättare blir det. Detta är hjärnan som omformar sig själv för att möta nya utmaningar. Precis på samma sätt som muskler blir starkare av att lyfta vikter.

Betänk att känslor och tankemönster är något du lärt dig från dagen du föddes. Tänk om du kunde förändra hur du reagerar på olika situationer. I vårt mentala gym kan hjälpa dig sänka dina stressnivåer och bättre hantera stress, minska känslor av oro och i slutändan skapa ett bättre liv där du kan fokusera på det du älskar snarare än att drivas av känslor som du försöker undvika.

Ditt Mental Gym-kort

Träna din hjärna, förändra din värld

 

Se ditt Mental Gym-kort som ett gymmedlemskap för din hjärna och ditt sinne (och yoga för din kropp)!

 

Med Mental Gym-kortet kan du fritt komma till alla evenemang, kurser och events på centret.

 

De kurser du kan delta på inkluderar Mindfulness, självmedkänsla, yoga, buddhistisk psykologi och filosofi och många fler. Vi har vanligtvis flera kurser som går per vecka eller termin och du är fri att gå med i någon av dem.

 

Det finns växande evidens för att vi kan träna vår hjärna och vårt sinne för att bättre kunna hantera de tuffa situationer vi möter i livet. Att känna sig lyckligare på insidan hjälper oss att agera bättre på utsidan.

 

Du blir också en del av en gemenskap av människor som tror att vänlighet och omtanke kan göra världen till en bättre plats. Vi tror att världen behöver mer glädje och vi gör vår del för att försöka få det att hända.

Gå med idag

Bli medlem idag och få fri tillgång till våra kurser och events

Anmäl dig idag och kom fritt på våra kurser och events med en gång! * Notera att du behöver ett aktivt medlemskap för att komma på våra kurser och drop-in.

Månadsvis 950 kr/månÅrligen 9500 kr/år

* Villkor

Var medveten om att du måste ha ett aktivt medlemskap för att delta i kurser. Exempelvis, om en kurs startar i januari och slutar i mars, krävs ett aktivt medlemskap under samtliga månader som kursen pågår.

 

Du behöver anmäla dig via hemsidan till alla kurser och event som du ska delta i, även om du har Mental Gym-kort.

 

Månatliga medlemskap kommer att debiteras med din valda betalningsmetod automatiskt varje månad tills du säger upp ditt medlemskap.

 

Årliga medlemskap kommer att debiteras en gång per år vid det datum du startade ditt medlemskap.

 

Mental Gym-kortet pausas automatiskt från mitten av juni till mitten av augusti varje år.

 

Medlemskapet kan sägas upp från nästa debiteringsperiod via länken  ”Mitt konto

INTE REDO ATT GÅ MED?
HAR DU NÅGRA FRÅGOR OM MEDLEMSKAPET KAN DU ANVÄNDA FORMULÄRET NEDAN

X
X
X
X
X