gå med

 

Yeshin Norbu är en ideell organisation och vi värdesätter vår plats i samhället och hoppas att du också värdesätter vårt bidrag.

Som en ideell organisation erbjuder vi våra klasser på ideell basis. Vi tar betalt för att täcka kostnaderna för att hålla centret öppet och kursernas omkostnader.

Om du vill utforska mer av programmet kan du överväga ett Mental Gym-kort som ger dig fri tillgång till de flesta av våra kurser och evenemang.

Om du vill stödja oss och påverka riktningen för Yeshin Norbu i Stockholm kan du bli medlem i Yeshin Norbu ideell förening.

Om du bestämmer dig för att gå en kurs eller komma på en drop-in-klass ber vi dig att köpa biljett online. Biljetter finns tillgängliga under varje evenemang och du hittar alla evenemang under schemat.

Vi har begreppet ”minimidonation”, som är prispunkten som täcker kostnaderna för att ha centret öppet och genomföra vårt program.

Utöver minimidonationen kan du donera ett större belopp om du vill stödja centret eller andra deltagare som inte har råd att betala. Det är ett fantastiskt tillfälle att öva generositet och gynna andra!

Vår policy är att aldrig avvisa någon på grund av brist på medel, så om minimidonationen är för mycket för dig, låt inte dina ekonomiska svårigheter vara anledning att inte delta. Kontakta oss om du vill delta men inte har råd.

Vi erbjuder 20 procent rabatt på minimidonationen till pensionärer, arbetslösa och studenter. För att använda denna rabatt, lägg till kursen i kundvagnen, klicka på Kassa och skriv sedan in “discount20” i rutan“Coupon code”.

För att köpa en biljett behöver du först lägga varan i din kundvagn, och sedan betala för den i kassan. När du köpt biljetten kommer du att få två mail, ett som innehåller din biljett (inklusive zoom-länk) och ett som innehåller ditt kvitto. Titta gärna efter i skräppostmappen ifall du köpt en biljett och mailen uteblivit. Lägg gärna till oss som en säker adress i ditt e-postprogram.