Yeshin Norbu
Ny här?

Ny här?

Här finns information inför ditt första besök.

Varmt välkommen!

 

Här för en kurs eller drop-in-klass?

Visa din biljett till personen som tar emot dig. Om du är tidig kan du ta dig en kopp te eller kaffe i vårt café och koppla av. Om du är sen, ring på dörrklockan så öppnar vi för dig.

Vill du bara kolla in oss eller besöka vårt café/ butik?

Vi välkomnar besökare mellan kl 14:00 och 17:00 måndag till torsdag. Kom och ta en fika i caféet, ta en titt på vårt program och låt oss svara på alla frågor vi kan.  Vi har en liten butik med böcker om buddhism, psykologi och filosofi, meditation och neurovetenskap m.m. Vi har även ett på plats bibliotek där du hittar många intressanta andliga böcker du kan avnjuta under ditt besök. Vi säljer även olika meditationsartiklar från Nepal och vårt eget sortiment av meditationskuddar m.m.

Hur hittar jag?

Se kontaktsidan.

Vad ska jag ha på mig?

Vi behåller skorna på i caféet. I resten av centret gäller: Frigör fötterna! Det finns tofflor att låna, eller ta med egna om du vill. Om du behöver bära skor av medicinska skäl är det helt ok att hålla dem på.

För vår kurser och drop-in-klasser ber vi dig bara att klä dig på ett sätt som du känner dig bekväm att meditera i. När vi har buddhistiska munkar och nunnor som undervisar, ber vi dig att följa principen ”hals till knä” av respekt för dem. Det betyder att på sommaren vara uppmärksam på att inte bära shorts eller linne. Ärmlöst går bra, men försök att täcka axlarna. Om du är osäker, ta med en sjal att lägga kring axlarna. Om du skulle frysa har vi filtar.