march, 2020

This is a repeating event

07mar09:0012:00Event OverTara-meditation och Kriya TantraI den hÀr kursen, som bestÄr av fyra tillfÀllen, fÄr du gedigna kunskaper om visualisering-meditation och introduktion till Kriya-tantra. Kriya, Action Tantra Àr det första man bekantar sig med nÀr man börjar studera Tantra / Vajrayana. Denna kurs har utvecklats av Rob Preece - med ledning av Lama Yeshe. Lama Yeshe uppmuntrade Rob att kombinera vÀsterlÀndsk psykologi och Tantra.

Time

(Saturday) 09:00 - 12:00 CET

more

Event Details

I Tara-meditation anvÀnds flera sinnen, bland annat mantra-recitation och visualisering, vilket har en helt annan dynamik Àn t.ex. mindfulness-meditation. Tara-meditation Àr en mycket populÀr och viktig form av meditation i den Tibetansk Buddhistiska traditionen. 

KurstillfÀllen

7 mars, 4 april, 2 maj, 30 maj

 

Vad kommer jag att lÀra mig?

För mer erfarna meditatörer, som kanske redan har introducerats till Tara, sÄ Àr det hÀr en möjlighet att fördjupa relationen med Tara och utforska nya perspektiv pÄ Buddhistisk tantrisk meditation. 

 

Mer om kursen

Rob Preece, skapare av denna kurs, hÀmtade sin inspiration frÄn Äratal av studier och praktik under Lama Yeshe. Lama Yeshe uppmuntrade Rob att fortsÀtta utveckla och konkretisera sina tankar om att integrera buddistisk och vÀsterlÀndsk psykolog för att bereda vÀgen för vÄra vÀsterlÀndska sinnen. 

Om du vill delta i kursen Àr första eller andra tillfÀllet obligatoriskt. Vi erbjuder heller ingen drop-in utan deltagare mÄste göra ett Ätagande att gÄ hela kursen.

 

Förkunskaper

Kursen krÀver inga förkunskaper av just denna typ av meditation, men förutsÀtter att man accepterar Buddhismens tre juveler (Buddha, Dharma och Sangha). Det Àr inte en introduktion till meditation i sig och dÀrför inte lÀmplig om man inte har nÄgon tidigare har nÄgon erfarenhet av meditation. 

 

LĂ€rare

Jens NÀsström, Psykolog.

Jens har studerat med Rob Preece flera Är, och nu har Rob har i sin tur auktoriserat och uppmuntrat honom att lÀra ut den hÀr formen av meditation pÄ Yeshe Norbu. 

Jens har ett livslÄngt intresse för religionspsykologi och har mediterat i den tibetanska traditionen i över femton Är. 

 

 

Ticket Section Title

Tickets are not available for sale any more for this event!

Speakers for this event

  • Jens NĂ€sström

    Jens NÀsström

    Psychologist Jens NÀsström nurtures a lifelong personal interest in meditation and has professionally introduced corporations to the practice of mindfulness since 2005. His primary teacher is Rob Preece, who has encouraged Jens to teach meditation at Yeshin Norbu.

X
X
X
X
X