Skördemarknad & Loppis

24sep12:0015:00Skördemarknad & LoppisEtt fint tillfälle att mingla runt med vänner och bekanta i vår fina miljö!

Tid

(Söndag) 12:00 - 15:00(GMT-11:00)

Information om evenemang

Välkomna till Skördemarknad/Loppis på Yeshin Norbu
Söndagen den 24 September mellan kl. 12.00 – 15.00.
För försäljning finns blant annat:
Hemlagad höstsoppa
Fika
Frukt och grönt och div. kuriosa för försäljning.
Detta är också ett fint tillfälle att mingla runt med vänner och bekanta i vår fina miljö! Inkomsterna från detta event går dels mot vår residenta lärares resa till Nepal i januari, ett årskort med SL för honom och övriga verksamhetskostnader.
Vill ni stödja detta?
Har ni ett trädgårdsland och kan tänka er att skänka lite av er skörd som ex. potatis, morötter, äpplen, kanske hemlagad sylt och saft m.m. alt. div. föremål som ni inte längre behöver, är ni varmt välkomna att donera detta för försäljning!

Donationer av grönsaker och föremål tags emot samma dag mellan kl. 10 – 12.00 (objekt som inte är färskvaror, kan också lämnas tisdag och onsdag samma vecka i anslutning till kvällsundervisningarna som startar kl. 18.00. Bra om era grönsaker och föremål är prissatta innan eventet för att minimera administration under dagen).

Informera oss senast 20/9 på [email protected] om ni kan tänka er att bidra till detta event, så att vi vet hur många bord som behöver ställas fram.
Har ni inte möjlighet att bidra med något av ovanstående, är ni så klart varmt välkommen att istället komma som besökare!

Mer

OSA nu

Det går inte att OSA just nu.

Kan inte göra det till denna händelse?Ändra min OSA

Relaterade händelser