Detta är en upprepande händelse

Lugn morgonyoga med Pamela

08nov08:0009:00Lugn morgonyoga med PamelaVi fokuserar på rörlighet, andning och styrka - tillsammans med inre balans och harmoni.

Tid

(Fredag) 08:00 - 09:00 CET(GMT+01:00)

Information om evenemang

OM KURSEN

Lätt och lugn yoga som passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Börja morgonen med en skön känsla och energi inför dagen. Landa i dig själv och nuet, utan måsten och distraktioner i vardagen. Pamela är en mycket erfaren yogalärare som praktiserat yoga i 20 år.

NIVÅ

Alla nivåer välkomna 

VAD KOMMER JAG LÄRA MIG?

Du kommer att lära dig slappna av, vara fokuserad och närvarande, släppa tankar och vara i kroppen. Du kommer också att öka din rörlighet, styrka och balans. En av de viktigaste effekterna är också att komma i kontakt med sin andning och lära sig andas.

HUR KAN JAG ANVÄNDA VAD JAG LÄR MIG I VARDAGEN?

Att börja morgonen med yoga är perfekt sätt att inleda dagen. Du tar med dig känslan av lugn, avslappning, harmoni och fokus in i resten av dagen. Det kommer att göra att du är bättre rustad för att möta alla utmaningar i dagliga livet. 

ALLT DU BORDE VETA OM KURSEN

Ta med sköna, bekväma kläder. Njut av en kopp te efter klassen.

DATUM OCH TIDER

Från 8:e november till 6:e december (5 tillfällen)

Slutdatum 2019-12-06

Fredagar 08:00-09:00

Kom gärna 5 minuter innan start. Stanna gärna en stund efter klassen för en kopp te.

Mer

Biljetter

Biljetter är inte tillgängliga för försäljning längre för detta event!

Talare på detta event

  • Pamela Nauska

    Pamela Nauska

    Pamela Nauska är utbildad naprapat, idrottsmedicinare och hälsopedagog. Hon har arbetat med träning i 20 år. Inom yoga har Pamela gått en mängd kurser under 20 års tid i Sverige, England och Indien. Pamela undervisar dagligen fulla klasser i yoga och pilates. För Yeshe Norbu så erbjuder Pamela yogaklasserna för att bidra till centret och ett friskare samhälle. Hon har en stark önskan att hjälpa människor att må bättre och hantera stressen i sina liv.