november, 2019

This is a repeating event

08nov08:0009:00Event OverFeaturedLugn morgonyoga med PamelaVi fokuserar pÄ rörlighet, andning och styrka - tillsammans med inre balans och harmoni.

Time

(Friday) 08:00 - 09:00 CET

more

Event Details

OM KURSEN

LÀtt och lugn yoga som passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Börja morgonen med en skön kÀnsla och energi inför dagen. Landa i dig sjÀlv och nuet, utan mÄsten och distraktioner i vardagen. Pamela Àr en mycket erfaren yogalÀrare som praktiserat yoga i 20 Är.

NIVÅ

Alla nivÄer vÀlkomna 

VAD KOMMER JAG LÄRA MIG?

Du kommer att lÀra dig slappna av, vara fokuserad och nÀrvarande, slÀppa tankar och vara i kroppen. Du kommer ocksÄ att öka din rörlighet, styrka och balans. En av de viktigaste effekterna Àr ocksÄ att komma i kontakt med sin andning och lÀra sig andas.

HUR KAN JAG ANVÄNDA VAD JAG LÄR MIG I VARDAGEN?

Att börja morgonen med yoga Àr perfekt sÀtt att inleda dagen. Du tar med dig kÀnslan av lugn, avslappning, harmoni och fokus in i resten av dagen. Det kommer att göra att du Àr bÀttre rustad för att möta alla utmaningar i dagliga livet. 

ALLT DU BORDE VETA OM KURSEN

Ta med sköna, bekvÀma klÀder. Njut av en kopp te efter klassen.

DATUM OCH TIDER

FrÄn 8:e november till 6:e december (5 tillfÀllen)

Slutdatum 2019-12-06

Fredagar 08:00-09:00

Kom gÀrna 5 minuter innan start. Stanna gÀrna en stund efter klassen för en kopp te.

Ticket Section Title

Tickets are not available for sale any more for this event!

Speakers for this event

  • Pamela Nauska

    Pamela Nauska

    Pamela Nauska Àr utbildad naprapat, idrottsmedicinare och hÀlsopedagog. Hon har arbetat med trÀning i 20 Är. Inom yoga har Pamela gÄtt en mÀngd kurser under 20 Ärs tid i Sverige, England och Indien. Pamela undervisar dagligen fulla klasser i yoga och pilates. För Yeshe Norbu sÄ erbjuder Pamela yogaklasserna för att bidra till centret och ett friskare samhÀlle. Hon har en stark önskan att hjÀlpa mÀnniskor att mÄ bÀttre och hantera stressen i sina liv.

X
X
X
X
X