Donationer

Hjälp centret

 

Yeshin Norbu är en ideell organisation och vi är beroende av donationer för att kunna erbjuda våra aktiviteter till låg kostnad för alla. Vår filosofi är alla ge vad de kan och ta vad de behöver. Kort och gott, om nån med mer pengar donerar, så kan någon med mindre pengar delta.

Gåvor till centret

Centret är en ideell organisation och beroende av gåvor från medlemmar och besökare. Alla bidrag, stora eller små, är viktiga och välkomna!

tillägnan

När vi gör Buddhistiska övningar tillsamans så slutar vi alltid med att tillägna den positiva energin som skapats. Om det finns någon, som en vän eller släkting som har det svårt och du vill att vi ska tillägna till dem, så kan du fylla i ett önskemål om detta här: 

Grön Tara Praktik utförs två gånger per termin

Medicine Buddha Praktik utförs två gånger per termin

Årlig Grön Tara Puja utförs i början av varje år (se schemat)

Om du vill, kan du ge en donation som offergåva 

Donera för tillägnan

Centret är en ideell organisation och beroende av gåvor från medlemmar och besökare. Alla bidrag, stora eller små, är viktiga och välkomna!

Vår lärare Venerable Michael

Vår lärare Venerable Michael är helt beroende av donationer. Han har igen lön från centret och det är andras generositet som han har möjlighet att bo i Sverige och undervisa på centret. Om du vill åta dig att göra regelbundna donationer till Venerable Michael, kontakta oss  HÄR så hjälper vi till att organisera det.

X
X
X
X